Meer doen met vitaliteit maar mis je de juiste kennis?

Company Vitality: Jóuw partner op het gebied van vitale en een gelukkige werkvloer!

Vitality Onderzoek

Je wilt graag werken op basis van bewijs, zeker als het gaat om vitaliteit. Op die manier kan je dan gericht acties ondernemen. Dit vinden wij ook belangrijk en daarom is het verstandig om te beginnen met een grondig onderzoek voordat er een vitaliteitsbeleid gemaakt kan worden.

Lees meer

We analyseren gezondheidsrisico’s, intrinsieke motivatie en identificeren de belangrijkste pijlers voor jouw organisatie. Al deze bevindingen worden vastgelegd in een gedetailleerd rapport, samen met ons advies.

Je hoeft je geen zorgen te maken, want we presenteren je alleen de samenvatting van het rapport, samen met duidelijke actiepunten en concrete stappen om mee aan de slag te gaan. Plus we garanderen een goede opvolging van het onderzoek.
Wil je:

 • Meer doen met vitaliteit
 • Sturen op data
 • Weten wat er intern speelt
 • Impact maken
 • Op de voorgrond treden
 • Een stip op de horizon creëren

Dan is het Vitality Onderzoek de perfecte start. Binnen een maand ronden we het volledige onderzoek af, zodat je meteen aan de slag kunt gaan en impact kunt maken. Aarzel niet langer, laat ons je helpen op weg naar een energieker bestaan.

Workshops

Bij ons kun je rekenen op een scala aan boeiende workshops, interventies en incompany trainingen. Onze workshops zijn gevuld met een perfecte mix van kennis, praktijkervaring en plezier. Interactiviteit staat centraal en we zorgen er altijd voor dat de deelnemers na afloop daadwerkelijk met de opgedane kennis aan de slag kunnen gaan. Onze belofte is dan ook het volgende: een unieke en betekenisvolle ervaring, speciaal voor jou en jouw organisatie.

Lees meer

Ontdek onze diverse workshops, elk met zijn eigen impact:

 • Smoothie workshop: laat je smaakpapillen dansen
 • Workshop Grip op tijd: neem de regie over je tijd
 • Workshop Grip op slaap: kom tot rust en verbeter je nachtrust
 • Workshop stoppen met roken: voor wie net dat extra zetje nodig heeft
 • Vitaliteitstrainingen op maat: voor HR-professionals en managers
 • Sportlessen en bootcamps: zet jezelf in beweging
 • Diepgaande inzichten: waarom gezond leven?

Iedere organisatie is uniek, en daarom creëren we al onze trainingen volledig op maat. Staat jouw gewenste workshop er niet tussen? Aarzel niet om contact op te nemen. We zijn er om jou te ondersteunen op het gebied van vitaliteit, met een aanbod dat perfect aansluit op jouw behoeften. Ervaar de kracht van onze workshops en geef jouw organisatie een energieke boost!

Ik workshop, jij workshopt, wij workshoppen

De zoveelste workshop. Overal worden ze georganiseerd. Verschillende onderwerpen, doelen en vanuit diverse richtingen. Ze zijn er om te inspireren, motiveren en tot actie aan te zetten, in alle mogelijke domeinen. Niet elke workshop past bij jou. En soms ben jij het die niet bij de workshop past. Als jouw organisatie bijvoorbeeld sterk in de logistiek zit, lijkt een workshop kantklossen op het eerste gezicht misschien niet relevant. Tenzij jouw team erom heeft gevraagd omdat het perfect aansluit bij de bedrijfswaarden en toekomstvisie.

Lees meer

Waarom een workshop kiezen?
Goed, laten we ervan uitgaan dat je het beste voorhebt met je team. Je kijkt niet alleen naar de organisatiestructuur, maar vooral naar de mensen die het bedrijf vormen. Zij zijn de motor achter het succes. Door hen te helpen het beste uit zichzelf te halen, investeer je indirect ook in je organisatie.

“Change is inevitable. Growth is optional.”  – John C. Maxwell

Gezonde en vitale medewerkers door een workshop?
Onze oprichting van Company Vitality was gefocust op gezonde en vitale medewerkers binnen elke organisatie. Er is zoveel informatie beschikbaar over dit onderwerp. Maar hoe pas je die toe? En ben jij de juiste persoon om dit aan je medewerkers over te brengen?

Dus, dwing ik mijn medewerkers om gezond te worden?
Ho, stop, rustaaagh! Niemand houdt ervan om gedwongen te worden. In plaats daarvan wil je je medewerkers voorzien van relevante informatie. Je wilt gewoon het beste voor hen. Maar hoe vind je de perfecte workshop uit het enorme aanbod?

Vraag het je medewerkers
We benaderen zaken holistisch. Voordat we starten, overwegen we alle aspecten en hoe ze elkaar beïnvloeden. Het belangrijkste startpunt? De behoeften van je medewerkers. Wat is relevant voor hen? Waar liggen hun vragen?

Onze workshops
Onze aanpak is gericht op bewustwording. We willen dat deelnemers gemotiveerd worden van binnenuit. We bieden praktische tools en inspireren met informatie, op een laagdrempelige manier.

Hoe nu verder?
Afhankelijk van jouw behoefte kunnen we een eenmalige workshop of een reeks workshops aanbieden. Onze workshops zijn altijd maatwerk, maar drie centrale vragen staan altijd centraal:

 • Wat is het onderwerp?
 • Waarom is het relevant?
 • Hoe pas je het toe?

Ik wil meer!
Als je na een workshop meer wilt, bieden wij zowel basiscursussen als verdiepende sessies aan over uiteenlopende onderwerpen. Het belangrijkste is dat het aansluit bij jouw organisatie.

“Change is hardest at the beginning, messy in the middle and gorgeous at the end.”  – Robin S. Sharma

Vitality Performance Programma

Ben jij klaar om de levens van werknemers te veranderen? Dan is het Vitality Performance Programma iets voor jou! Gedurende een 12 weken traject worden medewerkers begeleid door Virgil Nooitmeer, onze ervaren trainer. Iedereen heeft doelen, maar vaak blijven deze onvervuld, wat leidt tot stress en ontevredenheid. Met dit programma openen we de deur naar het ondenkbare, zodat medewerkers hun doelen kunnen bereiken.

Lees meer

In dit unieke traject duiken we dieper in de huidige situatie van medewerkers, hun toekomstvisie en de weg naar succes. We moedigen hen aan om zelf verantwoordelijkheid te nemen, persoonlijk te groeien en een sterkere verbinding met jouw organisatie te ervaren. Als jij wilt dat jouw medewerkers floreren en zich volledig inzetten voor het succes van jouw organisatie, dan is dit programma de sleutel tot succes!

Laten we samen ontdekken of jouw organisatie en medewerkers geschikt zijn voor het transformatieve Vitality Performance Programma. Jouw reis naar succes begint hier!

Vitality Programma

Één keer per dag 2 minuten tandenpoetsen zorgt niet voor veel verandering, twee keer ook niet, maar doe je dit dagelijks twee keer per dag, dan zorgt dit voor gezonde tanden, minder ziektes en leef je langer! Dit effect brengen wij ook teweeg binnen organisaties.

Lees meer

Vitaliteit is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp, maar vaak ontbreekt het aan overzicht en samenhang. Bedrijven hebben losse elementen die als los zand aan elkaar hangen. Wij zijn er om jou te helpen bij het bouwen van een duurzaam vitale organisatie. Want uiteindelijk bepaalt jouw handelen wie je bent. Wil jij professionaliseren en vooroplopen? Wij staan klaar om je te ondersteunen bij:

 • Het verlagen van het ziekteverzuim
 • Het verhogen van medewerkersbetrokkenheid
 • Het verbeteren van de bedrijfscultuur
 • Het verhogen van de productiviteit
 • Het aantrekkelijker maken van jouw organisatie voor nieuw en huidig personeel

Laat de race om het hoogste loon aan anderen over. Zorg ervoor dat medewerkers niet meer weg willen bij jou omdat ze het bij jou gewoonweg te fantastisch vinden! Bij ons draait alles om het creëren van een werkomgeving waarin jouw mensen zichzelf kunnen laten zien.

Kennissessie

Ben jij verantwoordelijk voor een grotere organisatie en heb je managers en/of HR-professionals onder je? Wil je hen voorzien van waardevolle kennis over het belang van vitaliteit en hoe dit kan bijdragen aan duurzame inzetbaarheid en werkgeluk? Dan is onze kennissessie dé uitgelezen training die je niet wilt missen!

Lees meer

Als HR-professional en/of manager heb je veel taken op je bordje en je kennis wil je up to date houden. Daarom hebben we een inspirerende en interactieve sessie samengesteld, gericht op het inzetten van vitaliteit voor duurzame inzetbaarheid en het bevorderen van het werkgeluk binnen jouw team.

Wat kun je verwachten tijdens onze kennissessie? Een boeiende en dynamische ervaring waarin we praktische tips, innovatieve strategieën en bewezen methoden delen om vitaliteit te integreren in het dagelijks werk en de bedrijfscultuur.

Onze kennissessie is niet alleen informatief, maar ook verfrissend en energiek. We zorgen ervoor dat iedereen betrokken is, vragen stelt en samen nieuwe ideeën ontwikkelt. Geen saaie presentaties, maar een levendig dialoog waarin we van elkaar leren en groeien.

Wacht niet langer, verander het leven van jouw team en jezelf door vitaliteit en werkgeluk centraal te stellen. Doe mee met onze kennissessie en maak de weg vrij voor een duurzaam succes!

Vitality consulting coaching

Je werkt aan je zelf, je hebt je ingelezen en veel informatie ingewonnen. Helaas is het toepassen van deze informatie niet altijd makkelijk. En informatie zonder implementatie leidt vaak tot frustratie.

Lees meer

Zijn jouw doelen niet helder of is de weg naar jouw doel niet concreet genoeg waardoor actie uitblijft? Maar ben je gemotiveerd om jouw doelstellingen te behalen, en kan je hier wel hulp bij gebruiken? Kies dan voor onze Vitality consulting coaching, wij zijn klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan. We maken jouw doelstellingen helder, maken een concreet actieplan zodat je gefocust jouw doel gaat behalen. Samen evalueren en bespreken we jouw pad om te zorgen dat deze focus blijvend is.

Ben jij een high performer die klaar is om jouw doelstellingen te behalen en wil je zowel zakelijk als vitaal naar een hoger niveau groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou! Transformeer je leven en maak het verschil. “Samen zetten we de koers uit naar een succesvolle toekomst waarin jij jouw volle potentieel benut.” Vraag een gratis sparringsessie aan om te kijken of je aanmerking komt voor een Vitality Consulting Coaching. Hierbij krijg je meteen al tips en inzichten mee om jouw doelstellingen te behalen en kijken we of we elkaar kunnen helpen.