Maak het verschil

Vitaliteit is de basis.
Voorkom dat medewerkers geen:

  • Energie hebben
  • Drive hebben
  • Kracht hebben

Vitality Performances Sessie gegeven

Medewerkers geholpen

Managers en ondernemers geholpen

Meer tevreden en betrokken medewerkers door de Vitality Performance Sessie.

Onze Vitality Performance Sessie is een groepscoaching sessie die wij bij de werkgever op locatie tijdelijk gratis verzorgen. We gaan samen met de medewerkers kijken naar wat hun doelen zijn, waar ze nu staan en hoe we deze doelen gaan bereiken. Het is een groepsworkshop maar elke medewerker brengt zijn eigen persoonlijke doelen in kaart.

Normaal betaalt de werkgever €595,- voor deze sessie, maar nu is de VPS tijdelijk gratis! De sessie wordt gegeven door één van de coaches van Company Vitality: Virgil Nooitmeer of Sil de Jonge. Virgil is een ervaren Vitality Performance Coach met al meer dan 10 jaar ervaring. Hij heeft al vele mensen mogen begeleiden om hun doelstellingen te behalen. Sil de Jonge is founder van Company Vitality en expert op het gebied van vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Gratis!?

De workshop is nu gratis, maar dit zegt niets over de waarde of de kwaliteit! Zo helpen wij met de communicatie en participatie van de workshop om zo veel mogelijk impact te maken. Wat kan je van ons verwachten:

 

  • Een interactieve sessie van ca 1,5 uur met de medewerkers;
  • Je krijgt een volledige toolkit inclusief planning om de sessie te promoten;
  • De medewerkers krijgen een werkboek waarin ze alles kunnen opschrijven en bijhouden;
  • En natuurlijk krijgen de medewerkers een onvergetelijke ervaring!

Vitality Performance Coaches aan het woord

‘’Als performance coach hebben we de prachtige taak om zeer toegewijde mensen te helpen bij het bereiken van hun doelen. Wij geloven erin dat iedereen een ongelooflijk potentieel in zich draagt en vanuit onze passie is het onze taak om anderen te helpen dit potentieel te ontdekken en te ontketenen.

Voor ons is het begeleiden van mensen die vastberaden zijn om hun dromen te verwezenlijken, iets magisch. Het is een reis waarin we getuige mogen zijn van een transformatie, van: groei en het overwinnen van obstakels. We spelen een cruciale rol door hen te begeleiden en ondersteunen tijdens het herkennen en overwinnen van obstakels in hun succesverhaal.’’

Lees verder

Het is inspirerend om te zien hoe onze deelnemers, met een sterke wil en toewijding, hun angsten en twijfels overwinnen. Ze hebben de moed om uit hun comfortzone te stappen en hun grenzen te verleggen. Als performance coaches bieden we hen de tools, strategieën en inzichten die ze nodig hebben om hun volledige potentieel te benutten.

Het is voor ons een voorrecht om te werken met mensen die bereid zijn om hard te werken en door te zetten, zelfs wanneer het moeilijk wordt. Wij creëren samen met de deelnemers een omgeving van vertrouwen en ondersteuning, waarin ze kunnen groeien, leren en zichzelf overstijgen.

Het vervullen van onze rol als performance coaches geeft ons een diep gevoel van voldoening. Het is een vreugdevolle ervaring om te zien hoe de deelnemers hun doelen bereiken en hun leven transformeren. Door ons werk dragen we bij aan hun geluk en succes, en dat motiveert ons.

‘’Maak het verschil.’’

Virgil Nooitmeer & Sil de Jonge

Ben jij er klaar voor?

Ben jij klaar om je vitaliteit binnen jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen? Vraag hem nu gratis aan!